Sådan ryddes systemets Bluetooth®-parringsliste

når du har parret en bluetooth®-enhed med systemet, lagres forbindelsen i systemets parringsliste. du skal muligvis rydde parringslisten, hvis du ikke kan oprette forbindelse til en enhed. når du har ryddet listen, skal du parre enheden igen.

på fjernbetjeningen skal du trykke på og holde bluetooth-knappen nede i 10 sekunder, indtil bluetooth-indikatoren blinker blåt.

på din mobilenhed skal du slette bose solo-systemet fra bluetooth-menuen.

Systemet udsender en tone og er klar til at parre en enhed