Forsendelse vil være tilgængelig om 1-2 hverdage, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og gratis standardforsendelse

Sådan ryddes systemets Bluetooth®-parringsliste

Når du har parret en Bluetooth®-enhed med systemet, lagres forbindelsen i systemets parringsliste. Du skal muligvis rydde parringslisten, hvis du ikke kan oprette forbindelse til en enhed. Når du har ryddet listen, skal du parre enheden igen.

Tænd for produktet på fjernbetjeningen

Tryk på Bluetooth-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil der høres en tone fra produktet

På din Bluetooth-enhed skal du slette dit Bose-produkt fra Bluetooth-menuen.