KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Sådan ryddes højttalerens parringsliste

  • Tryk på Bluetooth®-knappen på højttaleren, og hold den nede i ti sekunder, indtil du hører "[I]Bluetooth device list cleared"
  • Slet højttaleren fra Bluetooth-menuen på din mobile enhed. Alle parrede mobile enheder er ryddet, og højttaleren er klar til at blive parret igen

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback