90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Sådan rydder du hovedtelefonernes parringsliste

Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth®-knappen, og hold den nede, indtil du hører "Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-enhedslisten er ryddet), og Bluetooth-lampen blinker langsomt blåt

Tænd/sluk-/Bluetooth-knap, der blinker blåt

Slet dine hovedtelefoner fra din enheds Bluetooth-liste. Hovedtelefonerne er nu klar til tilslutning