Bose® CineMate® 1 SR

Hvorfor opdatere Bose® CineMate® 1 SR?

Dit Bose CineMate 1 SR-system er bygget til at fungere i mange år. Opdatering af systemet sikrer, at det fungerer optimalt.

Det har du brug for: En USB-nøgle med minimum 10 MB ledig plads.

Til dig, der før har foretaget en Bose-opdatering:
Sørg for, at alle filer, der ender med *.upd, fjernes fra USB-nøglen, før du sætter processen i gang.

Minimumssystemkrav

Windows-brugere:

• 300 MHz-processor (1 GHz for Vista) 32 eller 64 bit
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-udgaver og Windows 7 32 bit); 2 GB (Windows 7 64 bit)
  • Internetforbindelse
  • 30 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Mac-brugere:

• OS v10.5 (Leopard), v10.6 (Snow Leopard) eller OS v10.7 (Lion)
  • Intel-baseret processor
  • 512 MB RAM (Leopard); 1 GB (Snow Leopard)
  • Internetforbindelse
  • 40 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Skridt, der skal udføres

Opdateringsprogrammet kræver detaljer fra dit CineMate® 1 SR-system (serienummer og softwareversion), før det kan give dig den korrekte opdatering.

1. For at hente disse oplysninger skal du først tænde dit CineMate 1 SR-system. Det gule lys på Acoustimass®-modulet skal lyse klart og ikke blinke.

2. Tag nu din USB-nøgle, og sæt den ind i stikket, der er mærket "Service", på bagsiden af Acoustimass-modulet. Det gule lys skal skifte til grønt og blinke i flere sekunder og derefter slukke. Hvis indikatorlyset på Acoustimass-modulet ikke ændres, efter at du har indsat USB-nøglen, skal du fjerne den og sætte den ind igen.

3. Når lyset slukker, fjerner du USB-nøglen. Oplysningerne om dit CineMate 1 SR-system ligger nu på USB-nøglen.

4. Tilslut nu flashdrevet til computeren, og fortsæt softwareopdateringen ved at klikke nedenfor

5. Kør programmet

Windows:

• I vinduet Filoverførsel skal du klikke på Kør eller Gem
  • Hvis du vælger Kør, skal du klikke dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen
  • Hvis du vælger Gem, skal du vælge en placering, hvor filen (Bose_Update_Application.exe) skal gemmes. Start derefter programmet fra harddisken, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

For Windows-brugere:
Hvis du har flere brugerkonti på computeren, bliver du muligvis bedt om at indtaste administratoroplysninger for at køre programmet.

Mac:

• Vent, mens computeren henter filen. Den vises på skrivebordet som et harddiskikon.
  • Der bør åbnes et vindue. Træk opdateringsfilen til skrivebordet som vist (hvis vinduet ikke åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet).
  • Start opdateringsprogrammet fra din computer, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

6. Nu, hvor opdateringen er gemt på din USB-nøgle, skal du fjerne USB-nøglen fra din computer og vende tilbage til Acoustimass-modulet for at opdatere systemet. Sørg igen for, at der er strøm på dit CineMate 1 SR-system, og at det gule lys på Acoustimass-modulet lyser klart.

7. Indsæt USB-nøglen i Acoustimass-modulet. Opdateringen starter automatisk, og lyset skifter fra klar gul til klar grøn og blinker kort med nogle sekunders mellemrum. Hvis indikatorlyset på Acoustimass-modulet ikke ændres, efter at du har indsat USB-nøglen, skal du fjerne den og sætte den ind igen.

8. Opdateringen kan tage et par minutter, og lyset i Acoustimass-modulet slukkes, når opdateringen er færdig.

9. Når indikatoren er slukket, skal du fjerne USB-drevet fra dit CineMate 1 SR-system. Systemet vender tilbage til dets normale funktion, så snart USB-drevet er fjernet.

Fejlfinding

Prøv følgende, før du starter opdateringsprogrammet igen:

Når du downloader opdateringen fra internettet:

• Kontrollér, at din internetforbindelse fungerer korrekt
  • Programmet har brug for at kende bestemte detaljer om dit CineMate 1 SR-system. For at hente disse oplysninger skal du først indsætte den valgte USB-nøgle i stikket, der er mærket "Service", på bagsiden af Acoustimass-modulet. Det gule lys skal skifte til grønt og blinke i flere sekunder og derefter slukke. Når lyset slukkes, skal du fjerne USB-nøglen og slutte den til computeren igen.
  • Vent, indtil computeren beder dig om at fjerne USB-nøglen

Når du opdaterer dit CineMate 1 SR-system:

• Sørg for, at systemet er tilsluttet og tændt, og at den gule LED lyser klart på Acoustimass-modulet, før du indsætter USB-nøglen.
  • Hvis du ser en rød LED på Acoustimass-modulet under opdateringen, skal du fjerne nøglen fra dit CineMate 1 SR-system, trække ledningen til Acoustimass-modulet ud af stikket på væggen i et minut, og derefter sætte det i igen. Sørg for, at systemet er tændt (og viser en klar gul LED), og indsæt nøglen igen.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Boses kundeservice på 1-877-335-2073 (USA) eller 1-877-701-2175 (Canada).

Navigere gennem menuen Hjælp

Menuen Hjælp er tilgængelig under hele opdateringsprocessen. I menuen Hjælp har du adgang til:

• Licensaftale: Læs licensaftalen
  • Systeminformation: Se oplysningerne om den aktuelle version af Bose CineMate 1 SR-systemsoftwaren, samt oplysningerne om din computer og dit operativsystem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med opdateringsprogrammet til CineMate 1 SR?

Dette program muliggør en enkel og hurtig softwaredownload direkte fra Bose til din computer og så til CineMate 1 SR-systemet.

Hvorfor er det nødvendigt at opgradere min CineMate 1 SR-systemsoftware?

Opdatering af softwaren sikrer, at systemet fungerer optimalt.

Bevirker opdatering af min systemsoftware, at fjernbetjeningen til mit CineMate 1 SR-system kan fungere sammen med nyere tv'er eller andre enheder?

Nej. Koderne til betjening af andet udstyr er lagret i fjernbetjeningen til CineMate 1 SR og kan ikke opdateres. Hvis du har problemer med at betjene dit tv eller andre enheder med din CineMate 1 SR-fjernbetjening, bedes du kontakte Boses kundeservice.

Kan denne opdatering udføres både på pc'er og Mac'er?

Ja. Computeren, som bruges til opdateringen, skal opfylde de minimumskrav til systemet, som findes på webstedet for download.

Vil denne opdatering på nogen måde påvirke min computer?

Kun midlertidigt. Mens programmet kører, opretter og bruger det midlertidige filer. Når programmet er færdigt og lukket, fjerner det alle midlertidige filer inklusive selve programmet.

Hvilken type USB-nøgle skal jeg bruge?

Du kan bruge næsten alle USB-nøgler med mindst 10 MB ledig plads. En USB-nøgle, der vises som enten en harddisk eller en "sammensat enhed", fungerer ikke. Nøglen skal være formateret til FAT eller FAT32.

Skal USB-nøglen være tom?

Nej. Hvis du har andre filer på nøglen, påvirkes de ikke af opdateringen. Men hvis du tidligere har foretaget en Bose-opdatering med denne nøgle, skal du sørge for, at alle filer med endelsen *.upd er fjernet, før du starter opdateringen.

Hvor lang tid tager opdateringen?

Det bør kun tage nogle få minutter for din pc at downloade opdateringen fra Bose. Det kan tage op til fem minutter at opdatere dit CineMate 1 SR-system.

Hvor sidder USB-tilslutningen på mit CineMate 1 SR-system?

Den sidder på bagsiden af Acoustimass®-modulet og er mærket "Service".