Valg af den korrekte StayHear®+ øreprop

For at få den optimale lydoplevelse er det vigtigt at vælge den korrekte størrelse StayHear®+ øreprop. Vælg den størrelse, der giver dig den bedste komfort og pasform i hvert øre. For at finde den bedste pasform skal du muligvis prøve alle tre størrelser. Du har muligvis brug for en forskellig størrelse til hvert øre.

Hver StayHear®+ øreprop og hovedtelefon er mærket med enten L eller R. Sørg for at sætte den venstre øreprop på den venstre hovedtelefon og den højre øreprop på den højre hovedtelefon.

Bemærk: Du kan teste pasformen ved at prøve at tale. Din stemme skal lyde dæmpet i begge ører – ellers skal du vælge en anden størrelse øreprop.