Kontrol af Bluetooth®- og opladningsstatus

Statuslyset sidder på højre brillestang.

Statuslys på Bose Frames

Status for Bluetooth-forbindelse
Viser status for Bluetooth-forbindelsen for mobilenheder.

• Et langsomt blinkende hvidt lys betyder, at dine Frames er klar til at blive tilsluttet eller er ved at tilslutte
  • Et hurtigt blinkende hvidt lys betyder, at dine Frames er tilsluttet

Opladningsstatus
Viser batteriopladningsniveauet, når dine Frames er tilsluttet strøm.

• Et konstant hvidt lys betyder, at dine Frames er fuldt opladet
  • Et blinkende hvidt lys betyder, at dine Frames oplades

Bemærk: Hvis du er forbundet til en Apple-enhed, viser enheden solbrillernes batteriniveau tæt på det øverste højre hjørne af skærmen og i meddelelsesområdet.