Kontrol af batteriet

• Hver gang du tænder hovedtelefonerne, får du at vide, hvad hovedtelefonernes batteriniveau er, og batteriindikatoren på indersiden af højre øreindsats lyser i 10 sekunder. Når du trykker på en af hovedtelefonernes knapper, lyser batteriindikatoren også i 10 sekunder
  • Når hovedtelefonerne er i brug, blinker batteriindikatoren rødt, når batteriet skal oplades
  • Hvis du er tilsluttet til en Apple-enhed, viser enheden hovedtelefonernes batteriniveau i nærheden af skærmens øverste højre hjørne