Forsendelse vil være tilgængelig om 2-3 hverdage, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og gratis standardforsendelse

Kontrol af batteriet

• Hver gang hovedtelefonerne tændes, giver en stemmemeddelelse besked om hovedtelefonernes batteristatus. Du kan visuelt tjekke batteristatus på indersiden af den højre nakkerem
  • Når hovedtelefonerne er i brug, blinker batteriikonet rødt, når batteriet skal oplades
  • Hvis hovedtelefonerne er sluttet til en Apple-enhed, viser enheden hovedtelefonernes batteristatus lige ved øverste højre hjørne af skærmen og i meddelelsescentret (rullet ned fra skærmlåsen)
Batteriindikators aktivitetBatteristatus
GrønMedium til fuld opladning
GulLavt batteriniveau
Blinker rødtSkal oplades