Kontrol af batteriet

Et fuldt opladet batteri giver ca. syv timers brug ved maksimal lydstyrke. Hvor hurtigt batteriet aflades afhænger af indstillingen af lydstyrken. Hvis du vil tjekke batteriets opladningsniveau, skal du trykke på TÆND/SLUK-knappen og holde den nede.

Tænd/sluk

Hold samtidigt øje med BATTERIINDIKATOREN. Din højttaler viser den resterende batterikapacitet i procent.

Batteriindikator

Tip: Skru ned for lydstyrken for at forlænge batteriets afspilningstid.

I det følgende beskrives status for batteriindikatoren.

• Grøn: Opladet/helt opladet
  • Gul: Opladning/medium opladet
  • Rød: Opladning nødvendig/lav opladning

Den anbefalede opladningstid er fire timer.

Batteribeskyttelsestilstand

Batteribeskyttelsestilstanden er udviklet for at spare batteristrøm. Højttaleren skifter til batteribeskyttelsestilstand, når:

• der har været 3 dages inaktivitet med en resterende opladning på mindre end 10 %
  • batteriet falder til 0 %
  • der har været 24 dages inaktivitet uanset opladningsniveau

Hvis du vil aktivere højttaleren igen, skal du tilslutte den til vekselstrøm (lysnettet). Opbevar ikke højttaleren i længere perioder, mens batteristatusindikatoren lyser rødt. Opbevar højttaleren et køligt sted, når den ikke er i brug. Opbevar ikke højttaleren fuldt opladet i længere perioder.