90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Kontrol af batteriet

Hver gang du tænder din højttaler, viser batteriindikatoren batteriets opladningsniveau i to sekunder, og, hvis aktiveret, oplyser en stemmemeddelelse batteriniveauet.

Hvis du vil kontrollere højttalerens opladningsniveau, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i tre sekunder og holde øje med opladningsniveauet.

  • Lyser grønt: Medium til fuld opladning
  • Blinker gult: Oplader
  • Lyser gult: Medium opladning
  • Blinker rødt: Skal oplades

Batteriets ydeevne varierer, afhængigt af det indhold der afspilles og af lydstyrken. Ved almindelig brug holder batteriet til SoundLink Revolve højttaleren i op til 12 timer til og til SoundLink Revolve+ højttaleren i op til 16 timer.

Batteribeskyttelsestilstand

Når højttaleren er koblet fra lysnettet og ikke bruges i tre dage med en resterende opladning på under 10 procent, skifter den til batteribeskyttelsestilstand for at spare på batteristrømmen. Hvis du vil aktivere højttaleren igen, skal du tilslutte den til vekselstrøm (lysnettet).

Opbevar højttaleren et køligt sted, når den ikke er i brug. Opbevar ikke højttaleren i længere perioder, når batteriet er fuldt opladet, eller når batteriindikatoren blinker rødt.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback