Tjek af softwareversion ved hjælp af SoundTouch-appen

Gælder for:

mere...

Indstillingsskærmbilledet i SoundTouch-appen indeholder oplysninger, der kan hjælpe dig med at opdatere din software, føje systemet til dit netværk samt generel vedligeholdelse af dit produkt.

1. På din computer, tablet eller smartphone skal du starte SoundTouch-appen
  2. Vælg Menu (≡) > Indstilllinger > Om
    Bemærk:
    Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben
  3. Vælg navnet på det system, hvis indstillinger du vil have vist
  4. Vigtige systemoplysninger vises
  5. For at se softwareoplysninger om selve appen skal du gå tilbage til skærmbilledet Om og vælge SoundTouch-ikonet

På Lifestyle 135/235/525/535-systemer:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle-systemet

Tryk på Opsætning (Setup) på konsolenheden, og hold den nede, indtil Systemoplysninger (System Information) vises på skærmen

• Linje 2 viser den aktuelt installerede konsolsoftwareversion
  • Linje 5 viser den aktuelt installerede Acoustimass-modulsoftwareversion
  • Linje 10 viser den aktuelt installerede fjernbetjeningssoftwareversion (tryk på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen for at få vist versionen)

På CineMate- og SoundTouch-hjemmebiografsystemer:

Tænd for konsollen til en hvilken som helst kilde

På fjernbetjeningen skal du trykke på den røde knap og holde den nede i 4 sekunder,  indtil skærmbilledet Systemoplysninger (System Information) vises

Tryk på den røde knap for at bladre gennem oplysningerne

• 1 KONSOL: 2. linje: Softwareversion
  • 2 ACOUSTIMASS-MODUL: 2. linje: Softwareversion
  • 3 SOUNDTOUCH (hvis tilsluttet): 1. linje: Softwareversion

Tryk på Afslut for at lukke skærmbilledet Systemoplysninger