Opladning af dit headset (med video)

Selvom batteriet er delvist opladet fra fabrikken, anbefales det, at du oplader batteriet helt, inden du bruger det for første gang.

Gør følgende, når du vil oplade hovedtelefonerne:

Sæt USB-kablets lille ende i hovedtelefonerne

Sæt USB-kablets store ende i en godkendt USB-vægoplader (medfølger ikke) eller en aktiv USB-port på din computer

Bemærk: Kontrolmodulet kan også oplades, når det ikke er tilsluttet hovedtelefonens ørekop.

En fuld opladning tager op til 3 timer. Batteriindikatoren blinker gult under opladningen og lyser grønt, når opladningen er gennemført

Bemærk: Hovedtelefonerne kan ikke bruges under opladningen.

Bemærk: Sørg for, at stuetemperaturen er mellem 5° C og 40° C, og at hovedtelefonerne har stuetemperatur.