Opladning af dit headset

Inden du bruger hovedtelefonerne, er det vigtigt at lade dem helt op (op til 2 timer). Sørg for, at stuetemperaturen er mellem 5° C og 40° C, og at produktet har stuetemperatur.

• Brug det medfølgende USB-kabel til at tilslutte hovedtelefonerne til et strømforsynet USB-drev på din computer eller en vægoplader (medfølger ikke)
  • Når hovedtelefonerne er helt opladede, har de ca. 16 timers batteridriftstid