Opladning af dine hovedtelefoner

Inden du oplader batteriet, skal du sørge for, at hovedtelefonerne er ved stuetemperatur mellem 5 °C og 40 °C.

Sådan oplader du hovedtelefonerne:

Åbn den hængslede låge, der findes på indersiden af den højre nakkerem

Sæt USB-kablets lille ende i USB-stikket

Sæt den anden ende af USB-kablet i en vægoplader eller en computer, der er tændt

• Under opladning blinker batteriikonet gult
  • Når batteriet er fuldt opladet, lyser batteriikonet konstant grønt
  • Det kan tage op til to timer at oplade batteriet helt. Hovedtelefonerne kan køre op til 10 timer på en fuld opladning
  • Hovedtelefonerne afspiller ikke under opladning

FORSIGTIG: Brug kun dette produkt med en godkendt strømforsyning, der passer til de lokale lovgivningsmæssige krav (for eksempel: UL, CSA, VDE, CCC).