Opladning af dine hovedtelefoner (med video)

Mens batteriet oplades, lyser batteriindikatoren gult. Når batteriet er fuldt opladet, lyser indikatoren grønt.

Sådan oplader du dine hovedtelefoner:

• Sæt USB-kablets lille ende i micro-USB-stikket i højre ørekop på hovedtelefonerne
  • Sæt den anden ende af USB-vægopladeren eller den computer, der er tændt. Det kan tage op til tre timer at oplade batteriet helt. Med en fuld opladning kan hovedtelefonerne bruges i op til 15 timer. Efter 15 minutters delvis opladning kan du bruge hovedtelefonerne i 2 timer

Bemærk: Hovedtelefonerne kan ikke bruges under opladningen.