Opladning af dine hovedtelefoner og dit etui

Opladning af hovedtelefonerne

Hovedtelefonerne oplades, mens de er i etuiet. Sådan oplader du hovedtelefonerne:

• Juster opladningsbenene på den venstre øretelefon, så de passer til opladningsbenene på venstre side af etuiet
  • Placer øretelefonen i etuiet, indtil den klikker på plads magnetisk, og den venstre opladningsindikator blinker hvidt
  • Gentag trin 1 og 2 for at oplade den højre øretelefon

Opladningstid for hovedtelefoner

Det kan tage op til to timer at lade hovedtelefonerne helt op. En fuld opladning giver op til fem timers brug.

Sådan kontrollerer du batteriniveauet

Du kan kontrollere batteriniveauet, mens du bruger hovedtelefonerne:

• Hver gang du tager hovedtelefonerne ud af opladningsetuiet, vil en stemmemeddelelse fra højre øretelefon angive batteriniveauet
  • Mens du bruger hovedtelefonerne, vil en stemmemeddelelse angive, om batteriet skal oplades
  • Se hjørnet nederst til højre på startskærmen i Bose® Connect-appen for opladningsniveauet
  • Hvis der er forbindelse til en Apple-enhed, vil enheden vise hovedtelefonernes batteriniveau i hjørnet øverst til højre af skærmen og i meddelelsescentret

Du kan kontrollere batteriniveauet, mens du oplader hovedtelefonerne:

• Når en øretelefon opbevares, lyser den tilhørende opladningsindikator i henhold til opladningsstatus

Opladning af bærbart etui

Det bærbare etui opbevarer og oplader hovedtelefonerne, når de ikke er i brug.
FORSIGTIG: Produktet må kun bruges med en godkendt strømforsyning, der overholder de lokale love og regler (f.eks. UL, CSA, VDE, CCC).

• Sæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket på bagsiden af opladeretuiet.
  • Tilslut den anden ende til en USB-vægoplader (medfølger ikke) eller en computer, der er tændt. Sørg for, at hovedtelefonerne er ved stuetemperatur mellem 41° F (5° C) og 104° F (40° C) før opladning.

Opladningstid for bærbart etui

• Det kan tage op til to timer at lade etuiet helt op
  • Når hovedtelefonerne er inde i etuiet, vil opladningstiden variere
  • Når etuiet er fuldt opladet, kan du oplade hovedtelefonerne op til to gange

Kontroller etuiets batteriniveau

Tryk på knappen foran på etuiet. Indikatorerne for batteriniveauet lyser i tre sekunder. Indikatorerne lyser i henhold til batteriniveauet på følgende måde:

• Hvis fem indikatorer lyser, er batteriet fuldt opladet
  • Hvis kun én indikator lyser, er batteriniveauet lavt og skal oplades