Opladning af hovedtelefonerne

Sæt USB-kablets lille ende i mikro-USB-stikket på højre ørekop

Sæt den anden ende i USB-vægopladeren eller en computer, der er tændt

Under opladning blinker batteriindikatoren gult. Bemærk, at en fuld opladning af hovedtelefonerne tager op til to timer.

Når batteriet er fuldt opladet, lyser batteriindikatoren grønt. En fuld opladning giver hovedtelefonerne op til 20 timers batterilevetid, når de er forbundet trådløst, og 40 timer, når de er forbundet med et lydkabel.