Forsendelse vil være tilgængelig om 2 uger, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og GRATIS standardforsendelse.

Opladning af hovedtelefonerne

Sæt USB-kablets lille ende i mikro-USB-stikket på højre ørekop.

Sæt den anden ende af USB-vægopladeren eller den computer, der er tændt.

Under opladning blinker batteriindikatoren gult.

Når batteriet er fuldt opladet, lyser batteriindikatoren grønt. En fuld opladning giver hovedtelefonerne op til 20 timers batterilevetid, når de er forbundet trådløst, og 40 timer, når de er forbundet med et lydkabel.