Opladning af hovedtelefonerne

Sæt den lille ende af USB-kablet i USB-C-porten på den højre ørekop

Sæt den anden ende i en USB-vægoplader eller en computer, der er tændt. Under opladning blinker batteriindikatoren gult.

Bemærk, at en fuld opladning af hovedtelefonerne tager op til 2,5 timer. Når batteriet er fuldt opladet, lyser batteriindikatoren hvidt konstant.

• En fuld opladning giver hovedtelefonerne strøm i op til 20 timer
  • En 15-minutters opladning giver hovedtelefonerne strøm i op til 3,5 timer
USB-C-opladningsport på højre ørekop

Bemærk: Hovedtelefonerne afspiller ikke lyd og reducerer ikke støj under opladning.

Sådan kontrollerer du batteriniveauet

Hver gang du tænder dine hovedtelefoner, angiver en stemmemeddelelse batteriniveauet. Når du bruger hovedtelefonerne, og batteriniveauet er lavt, hører du “Lav batteriladning, oplad nu.”

Hvis du vil høre batteriniveauet, mens du bruger hovedtelefonerne, skal du trykke og holde på berøringsoverfladen, indtil du hører batteriniveauet.

Højre ørekop, der viser området, hvor du kan trykke og holde nede for at høre batteriniveauet