Opladning af Bose Frames

• Juster benene på opladningskablet med opladningsporten på højre brillestang. Sørg for, at benene vender korrekt i forhold til opladningsporten for at sikre korrekt opladning af dine Frames
  • Tryk benene let mod opladningsporten, indtil de klikker på plads med den magnetiske funktion
  • Sæt den anden ende i USB-vægopladeren eller en computer, der er tændt
Opladningsport og opladningskabel til Bose Frames

Forsigtig: Må kun bruges med en godkendt strømforsyning, der overholder de lokale love og regler (f.eks. UL, CSA, VDE, CCC).

• Under opladning blinker statuslyset hvidt
  • Når batteriet er fuldt opladet, lyser statuslyset konstant hvidt
  • Dine Frames afspiller ikke lyd under opladning
  • Tag IKKE Bose Frames på, mens de oplades