Opladning af batteriet

Batteristatusindikatoren på højttaleren blinker rødt, når batteriet skal oplades.

Tilslut højttaleren til vekselstrøm for at oplade batteriet.

Højttaleren udsender en tone for at bekræfte, at der er tilsluttet strøm. Den anbefalede opladningstid er tre timer for en fuld opladning af batteriet. Du kan bruge højttaleren, mens batteriet oplades. Batteristatusindikatoren angiver opladningsstatus:

• Blinker gult: Batteriet oplades
  • Lyser konstant grønt: Batteriet er fuldt opladet

Batteribeskyttelsestilstand

Hvis højttaleren ikke er tilsluttet strøm og ikke bruges i mere end 24 dage, skifter den til batteribeskyttelsestilstand for at spare batteristrøm. Hvis du vil aktivere højttaleren igen, skal du slutte den til lysnettet.