Opladningsetuiet oplader ikke

Hvis dit opladningsetui ikke oplader, er her nogle ting, du kan prøve:

Tilslut USB-kablet til en anden strømforsyning, f.eks. en anden lysnetadapter eller et andet USB-stik på en computer

Kontrollér opladningsetuiets batteriindikatorer. Under opladningen blinker den sidste batteriindikator, der lyser, hvidt. Alle batteriindikatorer lyser konstant hvidt, når opladningsetuiet er fuldt opladet

Hvis opladningsetuiet har været udsat for høje eller lave temperaturer, skal du lade det vende tilbage til stuetemperatur og derefter forsøge at oplade igen

Nulstil opladningsetuiet ved at indsætte en papirclips bag på etuiet, indtil du hører et klik