Opladning og installation af batteri

QuietComfort 3-hovedtelefoner får strøm fra et genopladeligt litium-ion-batteri. Før batteriet bruges første gang, skal du oplade det helt for at sikre optimal batterilevetid.

Opladning af batteriet

Det tager ca. to timer at oplade batteriet første gang. Herefter varierer opladningstiden i henhold til batteriets aktuelle opladningsstatus. Gør følgende, når du vil oplade batteriet:

Sæt batteriet ind i opladeren

Drej stikbenene ud af opladerens kabinet

Tilslut opladeren til en stikkontakt med vekselstrøm

Et indikatorlys lyser, når batteriet oplades korrekt, og slukkes, når batteriet er fuldt opladet. Hvis det røde LED-lys på opladeren blinker, oplades batteriet eventuelt ikke korrekt.

Efter opladning skal batteriopladerens stik tages ud af kontakten, og batteriet skal fjernes.

Bemærk: Opbevar ikke et batteri i opladeren. Det vil mindske batteriets opladningsniveau med tiden og kan reducere opladerens kapacitet permanent.

Isætning af batteriet

Sørg for at oplade batteriet fuldstændigt, før det tages i brug første gang. Gør følgende, når du vil isætte et opladet batteri:

• Sørg for, at hovedtelefonernes tænd/sluk-knap er slukket (OFF)
  • Hold den højre ørekop som vist
  • Sæt batteriet ind i batterirummet. Sørg for at skubbe batteriet helt ind, indtil det sidder i niveau med ørekoppen

Udtagning af batteri ved opladning

On/off-lyset på dine hovedtelefoner blinker, når der er ca. fire timers batteritid tilbage. Det angiver, hvornår batteriet skal genoplades. Følg disse trin for at tage batteriet ud, så du kan genoplade det:

• Sørg for, at hovedtelefonernes tænd/sluk-knap er slukket (OFF)
  • Hold højre ørekop som vist på billedet under "Installation af batteri"
  • Løft batteriet lige op og ud af batterirummet

Et fuldt opladet batteri giver omkring 20 timers brug. Under typiske forhold bør batteriet kunne holde til ca. 500 opladninger. Udskift batteriet, når det ikke længere giver tilstrækkelig strøm efter opladning.