Opladning og kontrol af batteriet

Hver gang du tænder din højttaler, viser batteriindikatoren batteriets opladningsniveau i to sekunder, og, hvis aktiveret, oplyser en stemmemeddelelse batteriniveauet.

For at høre batteriets opladningsniveau, mens du bruger din højttaler, skal du trykke på tænd/sluk-
knappen og holde den nede, indtil du hører en stemmemeddelelse.

Hvis du visuelt vil kontrollere højttalerens opladningsniveau, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede og holde øje med batteriindikatorerne.

○○○○0 % - 20 %
••○○○20 % - 40 %
•••○○40 % - 60 %
••••60 % - 80 %
•••••80 % - 100 %

Opladning af højttaleren

Sæt USB-kablets lille ende i USB-stikket.

Sæt den anden ende af USB-kablet i en vægoplader eller en computer, der er tændt.
Under opladningen blinker den senest tændte batteriindikator hvidt. Alle fem batteriindikatorer lyser hvidt, når batteriet er fuldt opladet.

Det tager op til fire timer at oplade batteriet helt. Med en fuld opladning kan højttaleren bruges i op til seks timer.

Batteribeskyttelsestilstand

Når højttaleren er koblet fra lysnettet og ikke bruges i tre dage med en resterende opladning på under 10 procent, skifter den til batteribeskyttelsestilstand for at spare på batteristrømmen. Brug en vægoplader eller en tændt computer til at aktivere højttaleren igen.

Opbevar højttaleren et køligt sted, når den ikke er i brug.