Ændring af lydindstilling på tv-højttalere

Følg disse trin for at justere lydindstillingen på dine tv-højttalere:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på more

tryk på højre pil for at fremhæve ikonet "options", og tryk derefter på ok for at bekræfte

tryk på pil op eller pil ned for at fremhæve "tv speakers"

tryk på venstre pil eller højre pil for at indstille denne funktion til "on" eller "off." hvis den er indstillet til "on", hører du lyd både fra tv-højttalerne og bose®-systemet

tryk på exit for at forlade menuen