Ændring af sprog til stemmekommandoer

Når du tænder hovedtelefonerne første gang, er stemmemeddelelserne på engelsk. Sådan vælger du et andet sprog:

Tryk på + og - samtidigt, og hold dem nede, indtil du hører stemmemeddelelsen for den første sprogmulighed

Tryk på + eller - for at rulle igennem listen med sprog

Når du hører dit sprog, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede for at vælge

Bemærk: Du kan også ændre stemmemeddelelsessproget via Bose Connect-appen.