Ændring af sprog til stemmemeddelelser

Talemeddelelser fra højre øretelefon guider dig igennem Bluetooth-tilslutningsprocessen, angiver batteriniveauet og identificerer tilsluttede enheder. Du kan tilpasse talemeddelelser ved hjælp af knapperne på den højre øretelefon.

Når du tænder hovedtelefonerne første gang, er stemmemeddelelserne på engelsk. Sådan vælger du et andet sprog:

Tryk på knapperne + og  samtidigt, og hold dem nede, indtil du hører stemmemeddelelsen for den første sprogmulighed

Tryk på + eller  for at rulle igennem listen med sprog

Når du hører dit sprog, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede for at vælge

Bemærk: Du kan også ændre stemmemeddelelsessproget via Bose Connect-appen.