Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Ændring af sprog til stemmekommandoer

Følg disse trin for at ændre sproget:

Tryk på multifunktionsknappen og lydstyrke +, og hold dem nede

Knappen Multi-function og Volume +

Brug lydstyrke + til at rulle gennem sprogene

Volume +

Tryk på multifunktionsknappen, og hold den nede for at vælge det ønskede sprog

Multifunktionsknap

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback