Ændring af sprog til stemmemeddelelser

Hver gang du tænder hovedtelefonerne, får du at vide, hvad hovedtelefonernes batteriopladningsniveau er. Stemmemeddelelser guider dig også igennem processerne til Bluetooth®-parring og -tilslutning.

Følg disse trin for at ændre sproget:

• Med hovedtelefonerne på skal du trykke på og holde knapperne til lydstyrke op og lydstyrke ned samtidig, indtil du hører stemmemeddelelsen for første sprog.
  • Tryk på knappen lydstyrke op eller lydstyrke ned for at rulle gennem sprogene: Engelsk, spansk, fransk, tysk, kinesisk (mandarin), japansk, koreansk, italiensk, portugisisk, svensk og hollandsk.
  • Når du hører dit sprog, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede for at vælge sproget.