Ændring af sprog til stemmemeddelelser

Når hovedtelefonerne tændes første gang, er stemmemeddelelserne på engelsk.

For at vælge et andet sprog til stemmemeddelelser, skal du følge disse trin:

Tænd for hovedtelefonerne, og sæt ørepropperne i ørerne

På betjeningsmodulet skal du trykke på og holde knapperne Lydstyrke + og Lydstyrke - nede samtidig, indtil du hører en stemmemeddelelse med det første sprogvalg

Tryk på Lydstyrke + eller Lydstyrke - for at køre igennem listen af forudindstillede sprogvalg:

• Engelsk
  • Spansk
  • Fransk

• Tysk
  • Mandarin
  • Japansk
  • Koreansk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Hollandsk
  • Svensk

Andre sprog kan hentes på global.Bose.com/Support/QC30

Når du hører dit sprog, skal du trykke på og holde Multifunktionsknappen nede for at vælge sproget til dine stemmemeddelelser.