Ændring af tidsformat

Gælder for:

Du kan vælge, at displayet skal vise klokkeslættet i 12-timers tid (AM/PM) eller 24-timers tid.

Følg disse trin for at ændre tidsformatet:

tryk på alarm setup/menu på fjernbetjeningen, og hold nede, indtil "setup menu" vises

Alarm Setup/Menu

tryk på tune/playlist> tre gange, indtil "time-" vises

Tune/Playlist >

tryk på time - eller time + for at vælge "12 hour" eller "24 hour"

Time -

Time +

tryk på alarm setup/menu for at afslutte opsætningsmenuen, eller vent 10 sekunder, så afsluttes opsætningsmenuen automatisk