Udskiftning af StayHear®+ Pulse ørepropper

Hold om in-ear-hovedtelefonens stilk, tag forsigtigt fat i den påsatte StayHear®+ Pulse øreprop, og træk den væk fra in-ear-hovedtelefonen

Forsigtig: Tag fat om StayHear®+ Pulse øreproppens bund for at forhindre, at den går i stykker. Træk ikke i øreproppens vinge.

Placer åbningen af den nye StayHear+ Pulse øreprop lige ud for in-ear-hovedtelefonens mundstykke, og drej øreproppen på mundstykket. Tryk på øreproppens bund, indtil den klikker sikkert på plads