Udskiftning af øreprop

Følg disse trin for at udskifte øreproppen med en anden størrelse:

Vælg den størrelse øreprop (lille, mellem eller stor), som giver dig den bedste komfort og pasform. Headsettet leveres med den mellemstore øreprop installeret

Træk forsigtigt kanterne af den fastgjorte øreprop væk fra øreindsatsen. Pas på ikke at ødelægge øreproppen. Undlad at trække i vingen på øreproppen for at undgå skader

Anbring den nye øreprops åbning over spidsen og den lille sprække over krogen

Træk forsigtigt øreproppens base ned omkring øreindsatsens base, indtil øreproppen føles fastgjort