Ændring af indgangsniveauer

Denne funktion reducerer eller øger signalniveauet, så det matcher lydindgangsniveauet for andre komponenter.

Bemærk: Hver indgang kan justeres individuelt.

Følg disse trin for at ændre lydindgangsniveauet for en bestemt kilde:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på source og derefter bruge pil op eller pil ned for at vælge den kilde, du vil justere. tryk på ok for at bekræfte

tryk på more, og tryk derefter på højre pil for at fremhæve ikonet "options". tryk på ok for at bekræfte

tryk på pil op eller pil ned for at fremhæve "volume offset"

tryk på venstre pil og højre pil for at justere lydstyrken på den valgte kilde fra 0 til +10

tryk på exit for at forlade menuen