Ændring af indstillinger til spiltilstand

Spiltilstand leverer forbedret videoydelse for spilsystemer.

Følg disse trin for at justere indstillingen til spiltilstand:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på source derefter bruge pil op eller pil ned for at vælge "spillekonsolkilden". tryk på ok for at bekræfte

tryk på more

tryk på højre pil for at fremhæve ikonet "options", og tryk derefter på ok

tryk på pil op eller pil ned for at fremhæve "game mode"

tryk på venstre pil eller højre pil for at justere indstillingerne for spiltilstand (on eller off)

tryk på exit for at forlade menuen

Bemærk: Behandling af spiltilstand er altid aktiv for tv-kilden.