Ændring af displaysprog

Følg disse trin for at ændre det sprog, der vises på betjeningskonsollen:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

tryk på setup på konsolenheden

på fjernbetjeningen skal du trykke på pil ned for at fremhæve ikonet "language" i systemmenuen på dit tv og derefter trykke på ok

tryk på pil op eller pil ned for at markere det ønskede sprog, og tryk på ok for at vælge det

tryk på exit for at forlade menuen