Vedligeholdelse af dit Bose®-produkt

Gælder for:

• SoundTrue Ultra in-ear hovedtelefoner – Apple-enheder
  • SoundTrue Ultra in-ear hovedtelefoner – Samsung/ Android™-enheder

Der er et par enkle ting, du kan gøre for at vedligeholde dine hovedtelefoner.

• Når du slutter hovedtelefonerne til en lydenhed, skal du sørge for, at hovedtelefonernes stik er ført helt ind i stikket eller adapteren. Du får eventuelt kun en enkelt kanal med lyd, hvis forbindelsen ikke er komplet
  • Tjek hovedtelefonernes kabel for at sikre, at det ikke har rifter eller er flosset. Når det kobles fra en lydenhed, må du ikke trække i kablet. Du skal i stedet tage fat i selve hovedtelefonstikket eller lyddæmpningsleddet og trække forsigtigt
  • Når du ikke bruger hovedtelefonerne, skal du opbevare dem i den medfølgende taske. Tasken beskytter hovedtelefonerne og holder styr på kablet