Vedligeholdelse af dit Bose®-produkt

Dine hovedtelefoner bør rengøres jævnligt. Tør hovedtelefonernes udvendige overflade af med en tør klud efter behov. Sørg desuden for, at ørekoppernes åbninger ikke er tilstoppede, og at der ikke er fugt i ørekopperne. Brug kun en tør klud til at rengøre de elektriske kontakter på batteriet, i opladeren eller i hovedtelefonernes batterirum.

FORSIGTIG:

• Sørg for at tage batteriopladeren ud af stikkontakten, før den rengøres
  • Brug IKKE en fugtig klud til at rengøre de elektriske kontakter på batteriet, i opladeren eller i hovedtelefonernes batterirum