90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Vedligeholdelse af dit Bose®-produkt

Generel rengøring

Tør forsigtigt hovedbøjlens ydre overflader, stik, plastikdele og hovedbøjlepude af med en blød klud fugtet med vand og mild sæbe. Vær særlig forsigtig ved rengøring af ørepuder og ørekoppernes udvendige overflader. Læg ikke ørepuder i vand eller anden væske.

Åbninger i headsettets ørekopper

Headsettets åbninger skal være rene og fri for snavs. Sørg for, at åbningerne på hver ørekop er rene før en flyvning. Ved aftørring af headsettets ørekopper, skal du sørge, at der ikke kommer snavs eller fremmedlegemer ind i åbningerne. Brug forsigtigt en pincet, hvis det er nødvendigt, for at fjerne fremmedlegemer, der har sat sig fast i åbningerne. Blæs ikke luft ind i eller støvsug åbningerne, da dette kan beskadige headsettet.

Indvendig skærm i ørekop

Forsøg ikke at fjerne, udskifte, reparere eller rengøre denne komponent. Den indvendige skærm er placeret på indersiden af ørekoppen og er vigtig for, at headsettet fungerer korrekt. Hvis skærmen ser ud til at være beskadiget eller slidt, skal du kontakte Bose. Hvis den indvendige skærm bliver fugtig af f.eks. let regn, dug, sved og kondens, skal du lade den lufttørre. Brug ikke elektriske varmeapparater, ventilatorer eller hårtørrere til at tørre den indvendige skærm.

Vindhætte på mikrofon

Tag vindhætten af mikrofonen som beskrevet i Udskiftning af vindhætte på mikrofon. Vask vindhætten ved at lægge den i mildt sæbevand. Skyl, tør og sæt vindhætten på igen.

Hovedbøjlepude

Tag puden af som beskrevet i Udskiftning af puder. Læg puden i vand blandet med et mildt rengøringsmiddel. Lad puden lufttørre, og sæt den derefter på igen.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback