Kan ikke parre NFC-kompatibel enhed

Hvis du har problemer med at parre din Bluetooth-enhed med din SoundLink-højttaler via NFC (Near Field Communication), kan du prøve følgende:

Kontroller, at din Bluetooth-enhed understøtter NFC. Se brugervejledningen til din enhed for at få flere oplysninger

Bemærk: Apple-smartphones anvender NFC til Apple Pay, men understøtter muligvis ikke parring af Bluetooth-enheder via NFC

Gå ind i din enheds indstillingsmenu, og sørg for, at både Bluetooth og NFC er slået til

Tryk NFC-berøringspunktet på Bluetooth-enheden mod midten øverst på din SoundLink-højttaler. Enheden beder dig muligvis om at acceptere parring

Bemærk: Du skal muligvis trykke forskellige områder af Bluetooth-enheden mod din SoundLink-højttaler for at finde enhedens NFC-berøringspunkt. Placeringen af berøringspunktet varierer alt efter enhed, men det er typisk placeret bag på smartphones

Nulstil den enhed, du forsøger at parre. Det kan typisk gøres ved at genstarte den eller tage batteriet og/eller netledningen ud i et minut

Reset the speaker by turning it on and then holding the power button for 10 seconds until it turns off.

En fabriksnulstilling rydder indstillingerne for parrede mobilenheder og sprog fra højttaleren, så de oprindelige fabriksindstillinger igen er gældende. Når højttaleren er nulstillet, skal du tænde den og prøve at parre enheden igen

Prøv at parre en anden NFC-kompatibel enhed. Hvis den anden enhed fungerer, kan der være et problem med den første enhed