Kan ikke parre NFC-enhed

• Kontrollér, om din mobilenhed understøtter NFC
  • Lås enheden op, og tænd for funktionerne Bluetooth og NFC
  • Tryk NFC-berøringspunktet bag på din enhed mod bagsiden af inline-fjernbetjeningen. NFC er en kortrækkende kommunikation, der kræver, at enheder skal være inden for ca. fem cm af hinanden for at kunne kommunikere
  • Genstart den enhed, som skal oprette forbindelse til hovedtelefonerne
  • Sørg for, at enhedens a2DP Bluetooth-protokol er aktiveret. For information om, hvilken profil din telefon understøtter, henvises til producenten af enheden