Kan ikke parre Bluetooth-enhed

• Slå Bluetooth®-funktionen til og derefter fra på din enhed
  • Slet dine Bose QuietControl hovedtelefoner fra Bluetooth-listen på din enhed, og prøv parring igen
  • Tænd/sluk eller genstart enheden
  • Flyt enheden tættere til hovedtelefonerne og væk fra enhver form for interferens eller forhindringer
  • Prøv at parre en anden enhed
  • Ryd hovedtelefonernes parringliste:

Sluk hovedtelefonerne

Tryk på Tænd/Sluk-/BLUETOOTH-knappen, og hold den nede i 10 sekunder, indtil du hører "Liste over Bluetooth -enheder ryddet"

Slet dine Bose QuietControl hovedtelefoner fra Bluetooth-listen på din enhed, og prøv parring igen