Kan ikke parre højttaler med Bluetooth®-enhed

Hvis du har problemer med at parre en Bluetooth-lydenhed med din højttaler, kan du prøve disse forslag:

Frakobl alt, der er tilsluttet højttaleren's AUX-stik. Når AUX-stikket er tilsluttet, er Bluetooth deaktiveret

Sørg for, at højttaleren er i synlig tilstand.& nbsp;Tryk på og hold Bluetooth-knappen nede i ca. 3 sekunder, indtil højttaleren's Bluetooth-indikator begynder at blinke hvidt

Sørg for, at Bluetoother slået til på din enhed. Det kan du typisk gøre i enhedens indstillingsmenu

Åbn enheden's Bluetooth-indstillingsmenu, og kontroller, at "Bose SoundLink" er valgt som den parrede enhed. Hvis du ikke'kan se højttaleren på din enhed, skal du vælge "search" eller "scan" fra enheden's Bluetooth-menu

Prøv at flytte enheden nærmere højttaleren.  Bluetooth-rækkevidden er ca. 9 meter. Rækkevidden begrænses, hvis der opstår interferens, f.eks. pga. vægge eller flere Bluetooth-enheder i samme område

Hvis det er muligt, skal du slukke alle andre Bluetooth-enheder i nærheden eller deaktivere deres Bluetooth-funktionalitet

Kontroller, at din Bluetooth-enhed understøtter A2DP-profilen (Bluetooth-stereo) til afspilning af musik. Hvis du ikke er sikker, kan du tjekke enhedens brugervejledning

Ved tilslutning til en computer skal du sørge for at vælge Bose-højttaleren som lydudgangsenhed fra computerens lydindstillingsmenu. Kontrollér også, om det program, du'bruger, har valg af lydudgangsenhed. Når først du har valgt, kan det være nødvendigt at afspille en sang eller lukke og genåbne musikappen

Nulstil den enhed, du forsøger at parre. Det kan typisk gøres ved at genstarte den eller tage batteriet og/eller netledningen ud i et minut

Prøv at parre med en anden enhed. Hvis den anden enhed fungerer, kan der være et problem med den første enhed