Kan ikke oprette forbindelse til Bluetooth®-lydenhed

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed for at afspille musik via dit produkt:

Sørg for, at Bluetooth er slået til på din enhed. Du finder det normalt i enhedens indstillingsmenu under Bluetooth

Hvis din enhed kræver en adgangskode, skal du kontrollere, at du har indtastet den rigtige adgangskode. Hvis du ikke har angivet en adgangskode, skal du indtaste 0000 (fire nuller)

Prøv at flytte enheden nærmere højttaleren. Bluetooth-rækkevidden er ca. 9 meter. Rækkevidden begrænses, hvis der opstår interferens, f.eks. pga. vægge eller flere Bluetooth-enheder i samme område

Hvis to Bluetooth-enheder allerede er parret til højttaleren, skal du deaktivere Bluetooth på en af enhederne, eller fjerne den fra højttalerens rækkevidde. Højttaleren husker de sidste otte parrede enheder, men kan kun parres med to enheder ad gangen

Gå til Bluetooth-indstillingerne på din enhed, vælg Bose-højttaleren og derefter, om du vil "glemme" eller "fjerne" højttaleren. Hold derefter kortvarigt Bluetooth-knappen på højttaleren nede, indtil lysbjælken på forsiden af systemet blinker blåt. Prøv derefter at parre enheden igen

Nulstil den enhed, du forsøger at parre. Det kan typisk gøres ved at genstarte den eller tage batteriet og/eller netledningen ud i et minut

Ryd Bose-højttalerens hukommelse med parrede enheder ved at holde Bluetooth-knappen nede i ca. 10 sekunder, indtil du hører en tone. Hold derefter kortvarigt Bluetooth-knappen på højttaleren nede, indtil lysbjælken på forsiden af systemet blinker blåt. Prøv derefter at parre enheden igen

Nulstil højttaleren ved at tage netledningen ud af stikkontakten i 30 sekunder

Prøv at parre med en anden enhed. Hvis den anden enhed fungerer, kan der være et problem med den første enhed