Opkaldsfunktioner

Hovedtelefonernes knapper findes på inline-fjernbetjeningen under højre in-ear-hovedtelefon.

• Lydstyrke op
  • Multifunktionsknap
  • Lydstyrke ned
FunktionGør følgende
Besvar et opkaldTryk på multifunktionsknappen
Afslut et opkaldTryk på multifunktionsknappen
Afvis et indgående opkaldTryk på multifunktionsknappen, og hold den nede i et sekund
Besvar et andet indgående opkald, og parkér det aktuelle opkaldUnder et opkald skal du trykke på multifunktionsknappen en gang
Afvis et andet indgående opkald, og bliv i det aktuelle opkald Under et opkald skal du trykke på multifunktionsknappen i et sekund
Skift mellem to opkaldMed to aktive opkald skal du trykke på multifunktionsknappen to gange
Opret et telefonmødeMed to aktive opkald skal du trykke på multifunktionsknappenog holde den nede i et sekund
Aktivér stemmestyringNår du ikke er i gang med et opkald, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede i et sekund. Se brugervejledningen til din enhed for at få oplysninger om kompatibilitet og brug af denne funktion.
Slå lyden til/fra for et opkaldUnder et opkald skal du trykke på + og - samtidigt