Knapperne på inline-fjernbetjeningen virker ikke

Hvis du har problemer med knapperne på inline-fjernbetjeningen, kan du prøve følgende:

• Frakobl hovedtelefonerne fra enheden, og par dem derefter igen. Sommetider kan visse problemer løses ved at genoprette forbindelsen
  • Hvis det er muligt, kan du forsøge at parre hovedtelefonerne til en anden enhed. Hvis hovedtelefonerne fungerer korrekt på en anden enhed, kan der være problemer med den oprindelige enhed

Hvis ovenstående trin ikke løser dit problem, skal du klikke på linket "Kontakt os" nedenfor for at finde den bedste support for din region.