Bose® Connect-appen

Gør din oplevelse endnu bedre med Bose® Connect-appen. Funktionerne omfatter:

• Udnyt dine trådløse SoundSport® Pulse hovedtelefoners fulde potentiale
  • Gratis app er kompatibel med de fleste Apple- og Android™-systemer
  • Det er nemt at parre din mobilenhed med dine hovedtelefoner
  • Se din puls i realtid
  • Tilslut nemt og skift mellem flere mobilenheder
  • Deaktiver stemmemeddelelser
  • Hold dine hovedtelefoner opdateret med den nyeste software
  • Tilpas hovedtelefoners indstillinger som f.eks. stemmemeddelelsernes sprog og automatisk slukning