Opdatering til Bose® Bluetooth®-hovedtelefoner

Hvorfor skal jeg opdatere mine hovedtelefoner?

Dine Bose Bluetooth®-hovedtelefoner  er designet til fungere i mange år med et bredt udvalg af mobile enheder. Der kan ind imellem være behov for opdateringer for at sikre, at hovedtelefonerne er kompatible med produkter, der er lanceret efter hovedtelefonernes fremstillingsdato.

Minimumssystemkrav

Windows-brugere:

• 300 MHz-processor (1 GHz for Vista eller Windows 7) 32 eller 64 bit
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB RAM (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-udgaver og Windows 7 32 bit); 2 GB (Windows 7 64 bit)
  • Internetforbindelse
  • 30 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Mac-brugere:

• OS v10.5 (Leopard), v10.6 (Snow Leopard) eller OS v10.7 (Lion)
  • Intel-baseret processor
  • 512 MB RAM (Leopard); 1 GB (Snow Leopard)
  • Internetforbindelse
  • 40 MB ledig harddiskplads
  • USB 1.1-, 2.0- eller 3.0-port

Forberedelse

Først skal du downloade opdateringsprogrammet til Bose SoundLink® around-ear Bluetooth® hovedtelefoner til din computer.

For Windows-brugere:

Hvis du har flere brugerkonti på computeren, bliver du muligvis bedt om at indtaste administratoroplysninger for at køre programmet.

Når programmet er downloadet, vil det bede dig om at tilslutte dine hovedtelefoner til din computer med et micro-USB-kabel. Du kan bruge opladningskablet, som blev leveret med hovedtelefonerne, eller et lignende kabel, du allerede ejer.

Sørg for, at Bose Bluetooth®-hovedtelefonerne  er helt opladet, inden du kører opdateringsprogrammet.

Start af programmet

Windows:

I vinduet Filoverførsel skal du klikke på Kør eller Gem.

Hvis du vælger Kør, skal du klikke dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Hvis du klikker på Gem, skal du vælge en placering, hvor filen (Bose_BT_Headset_Update.exe) skal gemmes. Start derefter programmet fra harddisken, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Mac:

Vent, mens computeren henter filen. Den vises på skrivebordet som et harddiskikon.

Der bør åbnes et vindue. Træk opdateringsfilen til skrivebordet som vist (hvis vinduet ikke åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet).

Start opdateringsprogrammet fra din computer, og klik dig gennem dialogboksene for at gennemføre opdateringen.

Fejlfinding

Prøv følgende, før du starter opdateringsprogrammet igen:

Kontrollér, at din internetforbindelse fungerer korrekt.

Sørg for, at USB-kablet er tilsluttet computeren og Bose® Bluetooth®-hovedtelefonerne.

Tryk på lydstyrkeknapperne op (+) og ned (-) og multifunktionsknapperne samtidigt og hold dem nede i mindst 5 sekunder, indtil batteriindikatoren blinker grønt.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Boses kundeservice på 1-877-335-2073 (USA) eller 1-877-701-2175 (Canada).

Menuen Hjælp er tilgængelig under hele opdateringsprocessen. I menuen Hjælp har du adgang til:

Licensaftale: Læs licensaftalen

Oplysninger om kundesupport: Se kontaktoplysninger for hele verden for Bose

Systeminformation: Få vist oplysninger om den aktuelle version af Bose® Bluetooth® hovedtelefonsoftwaren samt systeminformation om computeren og operativsystemet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er formålet med programmet til opdatering af Bose Bluetooth-hovedtelefonernes firmware?

Programmet muliggør en enkel og hurtig softwareoverførsel direkte til computeren og videre til Bose Bluetooth®-hovedtelefonerne.

Hvorfor skal jeg opgradere firmwaren til mine hovedtelefoner?

Der kan ind imellem være behov for opdateringer for at sikre, at dine Bose Bluetooth®-hovedtelefoner  er kompatible med mobile enheder, der er lanceret efter hovedtelefonernes fremstillingsdato.

Kan denne opdatering udføres både på pc'er og Mac'er?

Ja. Computeren, som bruges til opdateringen, skal opfylde de minimumskrav til systemet, som findes på webstedet for download.

Hvordan tilslutter jeg mine Bose Bluetooth-hovedtelefoner til min pc/Mac?

Du kan bruge USB-kablet til opladning, der fulgte med hovedtelefonerne. Eller brug et andet USB til mikro-USB-kabel, som du har fået leveret med fx et digitalkamera eller en GPS.

Vil denne opdatering på nogen måde påvirke min computer?

Mens programmet kører, opretter og bruger det midlertidige filer. Når programmet er afsluttet og lukket, vil det fjerne alle midlertidige arbejdsfiler og efterlade driveren og den downloadede programfil (kun Windows-maskiner). Programfilen kan slettes fra din computer efter opdateringen er færdig, men vi anbefaler at beholde driveren installeret på din computer for at gøre fremtidige opgraderinger nemmere.

Hvor lang tid tager opdateringen?

Opdateringen kan tage op til fem minutter at færdiggøre.