Fejlfinding af Bluetooth®

Der er to udtryk, du ofte hører, når der tales om Bluetooth: "Parring" og "tilslutning." "Pairing" is the introduction of one device to another. Når parringen er gennemført, findes enhederne i hinandens hukommelse, indtil de slettes manuelt. Du kan parre op til 6 enheder samtidigt til højttaleren. Når en enhed er parret, kan højttaleren "sluttes til" enheden og modtage lyd fra enheden.

Jeg kan ikke parre højttaleren med min Bluetooth®-enhed

• Sørg for, at din højttaler er synlig (Bluetooth-statusindikatoren blinker blåt)
  • Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din enhed
  • Sørg for, at du har valgt "Bose SLIII" på Bluetooth-enhedslisten på din enhed, og at forbindelsen er blevet bekræftet af din enhed
  • Din Bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. Prøv at flytte den nærmere højttaleren
  • Hvis det er muligt, skal du slukke alle andre Bluetooth-enheder i nærheden eller deaktivere deres Bluetooth-funktionalitet
  • Sørg for, at din enhed understøtter A2DP-profilen (Bluetooth-stereo)
  • Sluk højttaleren, og tænd den derefter igen
  • Når du parrer og opretter forbindelse til en pc eller Mac®-computer, skal du sørge for at vælge SoundLink® Bluetooth-højttaleren III som lydudgangsenhed i computerens lydindstillingsmenu. Du skal muligvis afspille et musiknummer for at afslutte forbindelsen (yderligere oplysninger kan findes hos computerproducenten)
  • Oplysninger om, hvordan din Bluetooth-enhed kan parres med andre Bluetooth-enheder, finder du i brugervejledningen, under Hjælp eller i den tekniske support til din enhed
  • Nulstil højttaleren. Tryk på Lydløs på højttaleren, og hold knappen nede i cirka ti sekunder, indtil alle statusindikatorer lyser kortvarigt, og højttaleren slukkes. Tænd højttaleren igen, og par din enhed

En parret Bluetooth-enhed kan ikke oprette forbindelse til højttaleren

• Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din enhed
  • Din enhed kan være uden for rækkevidde. Prøv at flytte den nærmere højttaleren
  • Sluk højttaleren, og tænd den derefter igen
  • Sluk enheden, tænd den igen, og slut den igen til højttaleren
  • Hvis det er muligt, skal du slukke alle andre Bluetooth-enheder i nærheden eller deaktivere deres Bluetooth-funktionalitet
  • Nulstil højttaleren. Tryk på Lydløs på højttaleren, og hold knappen nede i cirka ti sekunder, indtil alle statusindikatorer lyser kortvarigt, og højttaleren slukkes. Tænd højttaleren igen, og opret forbindelse til din enhed